A gyors közlekedési lehetőségeknek köszönhetően kitárult a világ az utazni szerető emberek előtt. Aki megteheti, többnyire él is ezzel a lehetőséggel. A külföldre látogató turisták betekintést kapnak az adott ország életébe, nevezetességeibe, gasztronómiájába. Olvasóink most egy képzeletbeli utazásra indulhatnak velünk, megismerkedhetünk egyes nemzetek konyhájának jellemzőivel, és az is kiderül, valójában mi rejtőzik az adott étel neve mögött, hiszen már hazánkban is sokfelé találkozhatunk más nemzet egy-egy jellegzetes finomságával. Kalauzunk Dömsödi Imre, aranykoszorús mesterszakács lesz. A görög, spanyol,olasz, török, bolgár, román és lengyel gasztronómiáról lapunk 13. oldalán olvashatnak.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
51-52. szám
Gasztronómia|49








Forrás