Kezdőlap Szentesi Élet Online Mikulás-koncertet ad a Pom-Pom ma délután…

Online Mikulás-koncertet ad a Pom-Pom ma délután…

Szentes Város Önkormányzata és a Pom-Pom zenekar közös sajtótájékoztatót tartott december 3-án a városházán, melynek témája az idén 30 éves együttes rendhagyó Mikulás-koncertje volt.

A tájékoztatón Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, az 1990-ben alakult Pom-Pom együttes jó néhány éve a sportcsarnokban ad Mikulás-koncertet, most pedig egy újdonsággal készültek. Az önkormányzat szívesen támogatja ezt és a jövő évi születésnapi koncertet is.

Kovács Attila, a zenekar vezetője a december 6-i speciális, online eseményről beszélt. Az ifjúsági ház pódium termében építik fel a színpadot. Bár nem lesz közönség, de igyekeznek úgy előadni a Varázslók bálja című új lemezünket, mintha 1200-1500 ember előtt lennének, amit élőben az együttes Facebook oldalán lehet megtekinteni 17 órától.

Vincze Attila, az együttes gitárosa bemutatta a dalokat, amiket hosszú időn keresztül CD-n jelentettek meg, most azonban inkább egy másfajta adathordozót, a pendrive –ot választották. A járvány lehetőséget adott arra, hogy stúdióban dolgozzanak, ezúttal a modern stílusok felé kanyarodtak, és egy kicsit rockosítottak is az anyagon.

A koncertet tehát 17 órától követhetik élőben a Pom-Pom együttes Facebook oldalán.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Kultúra|39


Forrás

Exit mobile version