Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: elhoztuk a 3⃣ pontot Tatabányáról…

Férfi OB I.: elhoztuk a 3⃣ pontot Tatabányáról…

58


Férfi OB I.: elhoztuk a 3️⃣ pontot Tatabányáról

Remekül kezdtük a mérkőzést Tatabányán, a második negyed elején már 7–0-ra vezettünk. A végén izgulnunk kellett, nehogy pontot hullajtsunk, végül 11–10-re nyertünk az első fordulóból pótolt találkozón.

Tatabánya 🆚 Metalcom Szentes 10–11 (0–4, 2–3, 3–2, 5–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., az 1. fordulóból pótolt mérkőzés. Tatabánya, zárt kapuk mögött. Vezette: Marnitz, Homonnai.
Tatabánya: Barabás – Mladoniczky 3, Polovic 2, Keresztúri, Korbán 1, Vad 1, Márkus. Csere: Moravcsik (kapus), Szőke 1, Nagy N., Tanczer 1, Szabó B., Blank 1. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.
Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók, Pellei K. 2, Garancsy 4, Hegedűs, Pellei F. 4, Takács 1. Csere: Kókai, Makán, Vörös, Bozó, Kürti-Szabó M., Somogyi. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 7/2.
Ötméteresből: , 3/1.
Kiállítva cserével: Szabó B.
Kipontozódott: Kókai.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Örülök a három pontnak.

Összefoglaló:
✍️ 48 órán belül második mérkőzésünket, és nem az utolsó játszottuk a héten. Hétfőn a Debrecent fogadtuk, majd szerdán este már Tatabányán volt jelenésünk.

Remekül kezdtük a találkozót, jól védekeztünk, támadásban gólokat szereztünk, így tíz perc játék után már 7–0-ra vezettünk. A nagyszünetig kétszer betaláltak a hazaiak, így 7–2-vel mehettünk a nagyszünetre.
A kezdeti fölényünk egyre inkább eltűnt a medencéből, aminek köszönhetően a harmadik negyedet a Tatabánya 3–2-re megnyerte, így 9–5-ről indulhatott a záró nyolc perc.

Elkerülhető gólokat kaptunk, a védekezésünk már messze nem működött olyan jól, mint az első negyedben, így az utolsó három percben még a győzelmünk sem volt biztos. 11–10-nél többször támadhattak az egyenlítésért a hazaiak, végül sikerült megőriznünk a minimális előnyünket, így három ponttal térhettünk haza.

Szombaton 20.45-kor Miskolcon ugrunk vízbe, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetít.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
Forrás