Zárt kapuk mögött fogadjuk szombaton ⏰ 16 órától a BVSC-t a női vízilabda OB I. 6️⃣. fordulójában.

Erőteljesen tartalékos összeállításban, gyermek, serdülő és ifjúsági korú lányokkal a keretünkben látjuk vendégül a BVSC-t a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Az elmúlt időszakban hat felnőtt korú női vízilabdázónk produkált pozitív koronavírus-tesztet, akikre novemberben még biztosan nem számíthatunk. Emiatt szerettük volna a holnapi BVSC, valamint a Szeged elleni jövő szombati találkozónkat is későbbi időpontra halasztani, azonban ebbe ellenfeleink nem egyeztek bele.

Emiatt szinte összes felnőtt játékosunk nélkülözve, utánpótlás játékosainkkal ugrunk medencébe a felnőtt OB I.-ben, akiknek ez a helyzet remek felkészülést biztosít a korosztályos bajnokságok mérkőzéseire, amelyeken érmekért küzdünk.

Eddigi öt találkozójából mindet megnyerte a BVSC, otthon az Eger, Honvéd és Tatabánya ellen, míg idegenben a Szegedet és a III. Kerületi TVE-t múlták felül Petrovics Mátyás vezetőedző tanítványai. A BVSC a Ferencvároshoz és a Dunaújvároshoz hasonlóan 15 pontot gyűjtött, rosszabb gólkülönbségének köszönhetően a harmadik helyet foglalja el a tabellán.

📸 Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikkKozma Orsi és Zenekara a Hangversenyközpontban….
Következő cikkHajrá, lányok!…