Kezdőlap Szentesi Élet Sütés-főzés, nem csak kezdőknek…

Sütés-főzés, nem csak kezdőknek…

113

A tavaszi karanténos időszak alatt kedvelt tevékenység lett az otthoni ételkészítés. Hasznosan telt az idő és a végeredmény örömet okozhatott a fogyasztóinak. Sokan mindenféle tapasztalat, gyakorlat nélkül fogtak bele a főzőcskézésbe, anélkül, hogy ismerték volna a különböző konyhatechnológiai eljárásokat. Reméljük, hogy nem lesz ismét karantén, viszont az sosem árthat, ha megismerjük az ételkészítés különféle módjait. Ebben Dömsödi Imre, aranykoszorús mesterszakács lesz segítségünkre.Cikkünket a Szentesi Élet 12. oldalán olvashatják.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
41. szám
Gasztronómia|49




Forrás