A női vízilabda OB I. 4️⃣. fordulójában a Hungerit-Szentesi VK ⏰ holnap 16 órakor a 🆚 Dunaújvárost fogadja a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Matajsz Márk vezetőedző távollétében Dömsödi József és Horváth György a partról, míg csapatkapitányunk, Kövér-Kis Réka a vízből vezényli az edzésmunkát.

– Rengeteget köszönhetünk ezekben a napokban Rékának, aki Matajsz Márk meghosszabbított keze most. Csapatkapitányunknak is köszönhetően a megfelelő edzésmunkát végezhetik el a lányok, gyakorolják a már elsajátított taktikai elemeket – árulta el női szakosztály-vezetőnk, Dömsödi József. – A legfontosabb, hogy arra tördekedjünk majd, hogy támadásban minél kevesebb labdát szórjunk el, ne hagyjuk megúszni a vendégeket. Ugyanakkor ezen a héten nem csak a DFVE volt főszerepbe az edzéseinken, hanem a BVSC is, mivel a zuglóiakkal találkozik ifjúsági együttesünk vasárnap rangadón. Felnőtt játékosaink partnerek voltak, így párhuzamosan készültünk a két találkozóra. – tette hozzá.

A dunaújvárosiak 100%-osak eddig a bajnokságban. A Tatabányát (19–5) és az Egert (11–7) otthon, a III. Kerületi TVE-t (11–5) idegenben győzték le Gurisatti Gréták.

📸 Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikkSzentesi gimnazisták sikere a filmművészeti egyetemen – Az SZFE díját nyerte a f…
Következő cikkOsszon! Játtszon! Nyerjen! 2 db páros belépőt a Herczku Ágnes- Nicola Parov Qu…