A női vízilabda OB I. 3️⃣. fordulójában női csapatunk, a 🔴🔵 Hungerit-Szentesi VK elvesztette veretlenségét, miután a 🆚 címvédő UVSE otthonában 22–7-es vereséget szenvedett. 🤽‍♀️

UVSE 🆚 Hungerit-Szentesi VK 22–7 (6–0, 7–1, 5–4, 4–2)
Női vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, Hajós Alfréd Sportuszoda. Vezette: Debreceni, Pintér.
UVSE: Gangl – Antal 3, Szücs, Keszthelyi 6, Baksa V. 2, Faragó K. 2, Rybanska 2. Csere: Varga L. (kapus), Aubéli, Parkes 3, Szegedi 2, Dávid, Peresztegi Nagy 2, Telek. Vezetőedző: Benczur Márton.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Dömsödi 2, Kádár, Csiszár, Kövér-Kis, Tóth F. 1, Polák 1. Csere: Héda (kapus), Varga V. 1, Kerem, Mácsai K., Kolarova 2, Bonca. Megbízott vezetőedző: Dömsödi József.
Gól – emberelőnyből: 10/8, ill. 11/1.
Ötméteresből: 5/4, ill. 2/1.
Kipontozódott: Rybanska, Dávid.

Összefoglaló:
✍️ Nem olyan forgatókönyvvel indult a 2020–2021-es idény első idegenbeli mérkőzése számunkra, mint amilyennek elterveztük. Az UVSE szinte tökéletes játékot mutatott be az első két negyed során, így a nagyszünetben már 13–1 állt a Hajós Alfréd Sportuszoda fedett medencéjének eredményjelzőjén.

Fiatal csapatunk a fordulást követően kiélezettebb mérkőzésre késztette a hazaiakat. A harmadik negyedben négyszer is betaláltunk, így az UVSE mindössze egy góllal növelte előnyét, míg a záró nyolc percben is csak két találattal toldották meg korábbi előnyüket, végül 22–7-es sikert arattak.

A Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője, Matajsz Márk szoros kontaktusba került pozitív koronavírus-tesztet produkálóval, így a szabályoknak megfelelően jelenleg 10 napos hatósági karanténban van. Távollétében a vezetőedzői feladatokat klubunk női szakosztály-vezetője, Dömsödi József látta el.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Dömsödi József: – Gratulálok az UVSE-nek. Próbáltuk lassítani a játékot és megnehezíteni a hazaiak dolgát, de az eredményből látszik, hogy nem sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Tisztában vagyunk vele, hogy jelenleg még nem vagyunk az UVSE szintjén, és nem őket kell legyőznünk. Három komoly, felhozó meccs vár még ránk októberben, mielőtt jönnek azok a novemberi mérkőzéseink, amelyeket mindenképpen szeretnénk megnyerni. Köszönjük az újpestieknek, hogy komolyan vett és megtisztelt bennünket. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikk#hajráSzentes #tippmix
Következő cikkTegnap Interliga fordulón szerepeltek korosztályos labdarúgóink………