Kezdőlap Hírek 30 méteres DIGI tornyot építenének az Antal tó mellé…

30 méteres DIGI tornyot építenének az Antal tó mellé…

108

Az Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom üzemeltetője tiltakozó levelét juttatta el számos médiumnak, melyet közlünk! Önnek mi a véleménye???

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Gödér Lajos e.v., az Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom üzemeltetőjeként a következő kérelemmel fordulok önökhöz. (mivel részt vettek szeptember 28-án, a helyi turisztikával foglalkozó megbeszélésen, valamilyen iroda, szervezet, vállalkozást képviselve – tehát szívükön viselik Szentes idegenforgalmának jövőjét).

Értesülve, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft antennát akar építeni az Antal-tónál, számos hatóságnál tiltakoztam. Mind azt nyilatkozta, a helyi önkormányzat a döntéshozó. A minap Labádi-Fébert Andrea aláírásával értesítést kaptunk, hogy irodája nem talál kivetnivalót a szörny a 0189/4 hrsz. alatti megépítésében.

Hölgyeim, uraim! Önök tisztában vannak, milyen tortúrával jár felépíteni, üzemeltetni egy ilyen vállalkozást. Meggyőződésem, a vállalkozás szolgálja a város érdekeit, a turizmust, a tetemes adóbefizetést is tekintve.

Kérem, ha valóban szívükön viselik a szentesi turizmus, vendéglátás fejlesztését, segítsenek megőrizni először azt, ami van. Ne hagyjuk az acélkolosszus megépítését a szentesi róna egyik legszebb fertályán!

Tisztelettel, Gödér Lajos

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29


Forrás