Ismét megszereztük a 3️⃣ pontot hazai környezetben. Női csapatunk, a 🔴🔵 Hungerit-Szentesi VK az OB I. 2️⃣. fordulójában 23–5-re győzte le a Honvédot. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Dömsödi Dalma volt 6️⃣ találattal.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Honvéd 23–5 (5–3, 6–0, 5–1, 7–1)
Női vízilabda OB I., 2. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Petik, Zelki.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Varga V. 1, Kolarova 4, Tóth Cs. 3, Kádár, Bonca 2, Tóth F. Csere: Bocskay 2, Mácsai K., Dömsödi 6, Csiszár, Kövér-Kis 2, Polák 3. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Honvéd: Varga Cs. – Hollósi 1, Pap, Rajna 1, Bálint 1, Besszer, Czakó 1. Csere: Ringhofer, Bojtor, Baksa B., Balaskó, Molnár 1. Vezetőedző: Rottler Antal.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 7/0.
Ötméteresből: 4/4, ill. 1/0.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Tetszett, hogy a lányok a mérkőzés elejétől a végéig mindent beleadtak a találkozóba. A Honvéd játékát többször nem tudtuk lekövetni, így hibáztunk, ezért volt nyolc kiállításunk, ami nem tetszett, ahogyan az sem, hogy négy-öt ziccert kihagytunk. Ezeket be kell lőni, úgy kell odaállnunk, hogy csak gól lehet. Összességében elégedett vagyok, most lesz egy kis időnk készülni a novemberi mérkőzésekre.

Összefoglaló:
✍️ Jó hangulatban ugorhattunk medencébe hazai környezetben, ugyanis a női vízilabda OB I. 1. fordulójában 12–8-ra győztük le az Egert. Következett az első körben 27–5-ös vereséget szenvedett Honvéd, amellyel az első negyedben gólgazdag nyolc percen voltunk túl.

A vendégek labdaelhozásával indult a bajnoki, majd az első támadásunk végén Bonca Vivien góljával szereztünk vezetést. Czakó Boróka találatával egyenlítettek a fővárosiak, de Kolarova Tamar juttatott ismét előnyhöz bennünket, ami után már sosem mutatott döntetlent az eredményjelző. 5–1-ről 5–3-ra zárkózott fel a Honvéd az első negyed végére.

A második negyedben kiválóan védekeztünk, míg elől hatszor is eredményesek voltunk, így a nagyszünetre 11–3-as vezetéssel mehettünk.

Fordulás után a negyed derekáig újabb szentesi gólok születtek, így már 14–3 is állt az eredményjelzőn. Eredményesen támadtunk és védekeztünk, a záró nyolc perc 16–4-ről indult.

Ami a góljaink számát illeti, a negyedik negyedben növeltük előnyünket a legnagyobb mértékben, hetet lőttünk és mindössze egyet kaptunk, így a mérkőzés végére alakult ki a legnagyobb különbség. A női vízilabda OB I. 2. fordulójában 23–5-ös sikert arattunk a Honvéd ellen.

Legközelebb jövő szombaton vár ránk bajnoki mérkőzés, a 3. fordulóban 18.30-kor a címvédő UVSE vendége leszünk.

📸 Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikkMagabiztos játékkal, végig vezetve győzte le a Hungerit Szentes a BHSE csapatát…
Következő cikkKépgaléria női csapatunk 2⃣. győzelméről. Hungerit-Szentesi VK Honvéd 2…