Női OB I.: ▶️ ott folytatnánk, ahol abbahagytuk 💪

Ismét hazai környezetben ugrik medencébe a női vízilabdacsapatunk. 🔴🔵 A Hungerit-Szentesi VK ⏰ szombaton 18 órakor a 🆚 Honvédot fogadja a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában az OB I. 2️⃣. fordulójában.

Remekül kezdtük a 2020–2021-es bajnoki idényt, ugyanis három nyári kupavereség után az OB I. nyitányán 12–8-ra legyőztük közvetlen riválisunkat, az Egert.

A magyar bajnokság második fordulójában a Honvéd lesz a vendégünk. A fővárosiak az első körben a BVSC otthonában játszottak, ahol 27–5-ös vereséget szenvedtek.

A 2019–2020-as csonka szezon lefújásakor a Honvéd 13 mérkőzést követően nulla ponttal a tabella utolsó helyét foglalta el. Egyszer találkoztunk velük, 2019. november 16-án 15–7-re nyertünk a Kőér utcai sportuszodában. Ezen a találkozón legeredményesebb játékosunk a hat gólos jutó Dömsödi Dalma volt.

Holnapi ellenfelünk a magyar kupában az utolsó helyen zárt, miután a helyosztón a Tatabányától a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában 14–9-es veresége szenvedett.

A mérkőzésre megfelelő járványügyi intézkedések mellett szurkolóink is bejöhetnek. Az egész uszoda területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése, a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, valamint a távolságtartás, vagyis minden második széken lehet csak helyet foglalni.

📸 Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikkA hétvége menetrendje……..
Következő cikkVárjuk a mérkőzésre szurkolóinkat is! Hajrá, Szentes!…