🔜▶️

Férficsapatunk után a női is megkezdi szereplését a vízilabda OB I.-ben. Az első fordulóban szombaton 18 órakor az Egert fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. 🗣️💬 A nyitány kapcsán Matajsz Márkkal, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzőjével beszélgettünk.

– Milyen állapotban van a csapat, hogyan értékeled a nyári felkészülést?
– Jó állapotban vannak a lányok, készen állunk a rajtra. Természetesen van még mit javítanunk és miben fejlődni, de a magyar kupa mérkőzései nagyon jó alapot adtak a felkészülésünknek. Első bajnoki ellenfelünkkel, az Egerrel is találkoztunk háromszor, remélem, hogy a szebbik arcunkat mutatjuk majd ellenük.

– Hogyan készültetek az Eger elleni nyitányra?
– Mindhárom velük lejátszott magyar kupa-meccsünk videófelvételét kielemeztük, valamint a Szegeddel is kétkapuztunk kétszer a héten.

– Elég hektikus meccset játszottunk az Egerrel Szentesen a kupában, milyen eredménnyel lennél elégedett szombat este?
– Az eredmény nem csak tőlünk függ, nagyon jó csapatuk van. Mindhárom mérkőzés különböző volt, az elsőn hamar nagy előnyt építettek fel, míg után két lényegesen szorosabb összecsapásunk volt velük. Azt szeretném, ha szombat este egy végletekig kiélezett találkozót játszanánk velük remélhetőleg úgy, hogy a végén mi örülhessünk.

😷 A mérkőzésre megfelelő járványügyi intézkedések mellett szurkolóink is bejöhetnek. Az egész uszoda területén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése, a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, valamint a távolságtartás, vagyis minden harmadik széken lehet csak helyet foglalni.

📸 Vidovics Ferenc
Forrás