Kezdőlap Szentesi Élet Főszerkesztői ajánló…

Főszerkesztői ajánló…

77

Azok, akik Szentesi Életet olvasnak, látókörük kiszélesedik, tudásuk biztos, amit hétről-hétre frissítenek. Ha nem szeretne lemaradni a városban történt eseményekről, programokról, gyermeke szerepléséről, a legizgalmasabb meccsekről vagy a rendőrségi hírekről, fizessen elő a város egyetlen hetilapjára.
Heti lapszámunkban olvashatnak arról, hogy egyre több a koronavírus fertőzöttek száma, az aktuális tudnivalókról, dr. Vig István háziorvost kérdeztük. A város köszöntötte a pedagógusokat, akik dicsérete és elismerése nem maradhatott el, kiváltképp egy ilyen évben. Érték és Minőség Nagydíjat kapott a DélKerTÉSZ, amely küldetése, hogy a hazai termékek egész évben ott legyenek az áruházláncok polcain és a fogyasztók asztalán. Öröm őszinte és igaz interjúkat olvasni, mint például a 9. oldalon, Moró Mária már harminc éve végzi lelkiismeretesen munkáját az egészségügyben.
A családi események között megtalálják a friss házasok esküvői képeit, és azokat a babákat is, akik néhány hete látták meg a napvilágot. Török József, a Petőfi Étterem egykori felszolgálója kínálja a héten az édes sztorikat, tőle rendeltünk a héten a Petőfiről szóló sorozatunkban. A sporthírekben
nyomon követhetik vízilabdásainkat, a férfi csapat a Pécs ellen szerezte első győzelmét. Ismét győzött a Kinizsi, és U21-es tíztánc magyar bajnok a Kohon Patrik – Gál Dalma páros.

Kellemes lapozgatást!
Forrás