Kezdőlap Szentesi Élet Társadalmi párbeszéd a színházról…

Társadalmi párbeszéd a színházról…

143

Társadalmi párbeszédre várja Szentes és a környező települések lakosságát a város vezetése a Tóth József Színház és Vigadóról. Az egyeztetés szeptember 22-én 16:30-tól kezdődik a megyeháza udvarán. Erről tartott sajtótájékoztatót Szabó Zoltán Ferenc polgármester szeptember 17-én.

Az eseményen jelen lesz Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Szirbik Imre korábbi polgármester, Bődi Péter, a kivitelező Integrál Zrt. ügyvezetője, Wittek Krisztina főépítész és Takács Gábor projektmenedzser. Egy rövid beszámoló után az érdeklődők kérdéseket és véleményeket fogalmazhatnak meg. – Lassan abba a fázisba ér a színház felújítása, hogy megnyitjuk, és olyan tartalommal szeretnénk megtölteni, ami nem csak a mi elképzelésünket tükrözi, hanem a város lakosságáét vagy az idelátogató színházkedvelőkét – hangsúlyozta a polgármester.

Az egyeztetés után maximum 20 fős csoportokban bejárást tartanak az épülő színházban, a pincétől a padlásig, Szebeni Zoltán és Pásztor Antal, a városfejlesztési bizottság elnökének vezetésével. Ez előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni lehet e-mailben, a titkarsag@szentes.hu címen, vagy telefonon, a 63/510-302-es számon. Az érdeklődők a színházzal kapcsolatos online kérdőívet is kitölthetnek, mely szeptember 18-tól elérhető a www.szentes.hu oldalon.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32
Társadalom|50
Forrás