Kezdőlap Hírek Lecsó Fotó- és Filmfesztivál…

Lecsó Fotó- és Filmfesztivál…

27

Rendhagyó módon az idei lecsófesztiválról minden csapat maga készít beszámolót a legnagyobb közösségi oldalakon. Arra kérünk mindenkit, hogy a #szentesilecso címkével (taggel) lássák el.

A csapatok által készített képeket és videókat minden csapattól várjuk. Azért, hogy a több mega- ill. gigabájtok akadálymentesen megérkezzenek, ezért kiépítettünk egy feltöltőrendszert, ahol fel lehet tölteni minden képet és videót.

Hogyan tudja elküldeni számunkra az anyagokat? Hol érhető el a feltöltő rendszer?

Nem kell mást tennie, mint fellépni a www.szentesilecsofesztival.hu oldalra, és a főoldalon a FELHŐ ikonra kattintva máris belép a feltöltő oldalra! Ezen az oldalon csak a nevét kell megadni (nem kell regisztrálni), valamint a csatolni kívánt fájlokat és indulhat a feltöltés. Ezek az anyagok indulnak a FILM és FOTÓFESZTIVÁLON az értékes nyereményekért.
Fontos tudni, hogy ezek a képek megjelenhetnek a Lecsófesztivál honlapján és a közösségi médiában, valamint a legjobbak népszerűsíthetik a lecsófesztivált nyomtatott sajtón és plakáton keresztül.

Az anyagokat 2020. szeptember 5-től 11-ig várjuk, mivel lehet, hogy kell idő a videó megvágására.

Ötletes rövid kisfilmeket várunk a csapatról, a receptről. Akár egy egyszerű szelfi videóval is lehet versenyezni. Ha a csapat több képet szeretne küldeni, akkor ugyanazon a néven akár többször is küldhet anyagot!

Mindenkinek jó hangulatot, jó lecsófőzést kívánunk! Telefonra fel, rotyogjanak a lecsók, készüljenek a fotók és a videók!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkKépgaléria a Ferencváros elleni utolsó magyar kupa-csoportmeccsünkről Hunger…
Következő cikkMegkezdődtek a körforgalom kivitelezési munkái…