Kezdőlap Szentesi Élet Váradié a századik érem…

Váradié a századik érem…

117

Két héttel ezelőtt a Magyar Utánpótlás Bajnokságon, ezen a héten szerdán pedig már a Főiskolás bajnokságon szerepeltek a Maximus SE nehézatlétái.

Az utánpótlás viadalra szinte azonos összetételű csapattal utazott az egyesület, mint a felnőtt OB-re, hiszen Veiland Violetta és Fischer Márk sincs még 23 esztendős, Dudás Vencel pedig még náluk is fiatalabb. Az esélyeknek megfelelően Veiland a súlylökés mellett diszkoszvetésben is aranyéremet szerzett, Fischer a harmadik, Dudás pedig a tizedik helyen zárta az utánpótlás bajnokságot, előbbi súlylökésben, utóbbi pedig diszkoszvetésben volt eredményes. A főiskolás bajnokságon Vencel, Nánai Lilla, Violetta és Márk képviselte színeinket Székesfehérváron, majd következik szeptember 12- én a Magyar Szuper Liga Bajnokság, ahová szintén az érem – és pontszerzés reményével utaznak majd a Maximus versenyzői.

Végül még egy érdekesség: a Maximus SE századik felnőtt bajnoki érmét az Országos Bajnokságon Váradi Krisztina szerezte, Kriszta diszkoszvetésben elért ezüstérme volt a századik az egyesület begyűjtött medáliáinak sorában.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
34. lapszám
Sport|41
Forrás