Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Nem érdemelt vereséget a csapat…

Nem érdemelt vereséget a csapat…

514

Az idei szezon elő hazai bajnokiját játszotta augusztus 29-én a Szentesi Kinizsi SZITE a Pusztai László Sporttelepen. Koncz Zsolt együttese a Tiszaszigetet látta vendégül és egy izgalmas, lendületes mérkőzést követően szenvedett 2-1 arányú vereséget a hazai gárda.

Egy védelmi hiba után az első igazi helyzetéből szerzett vezetést a vendég Tiszasziget a Csongrád megyei labdarúgó I. osztály második fordulójának szentesi mérkőzésén. A hazai csapat tovább küzdött és 15 perccel később sikerült egalizálni. Egy szögletet követően a védelem felszabadítása után a labda a 20-25 méteren tartózkodó Lőrincz Bencéhez került, aki a rövid alsóba lőtt.

A második félidőben sem vettek vissza a lendületből a felek, a kontratámadásokkal illetve felívelésekkel próbálta megszerezni a vezetést a Szentes és a Tiszasziget egyaránt. Ez a vendégeknek sikerült, a 78. percben egy szabadrúgásból szereztek újra vezetést és állították be az 1-2-es végeredményt. A hajrában már tördelte a játékot a Tiszasziget, 4 sárgát és 1 pirosat is begyűjtöttek, a mieink pedig minden erejükkel az egyenlítésért hajtottak, ám ez sajnos nem sikerült, a játék képe alapján azonban nem érdemelt vereséget a Kinizsi (- a szerk).

– Ismét ajándékoztunk 2 gólt az ellenfelünknek, ezen felül nem igazán volt helyzete a Tiszaszigetnek. Nekünk azonban száz százalékos ziccereink voltak mind az első és a második félidőben, és úgy érzem, ha megszerezzük a vezetést, akkor a mérkőzés lélektana nekünk kedvez és lehet, hogy megnyerjük ezt a meccset. A küzdőszellemre nem lehet panasz, de sok minden hiányzott ma a csapatból. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a buzdításért – értékelte a Kinizsi teljesítményét Koncz Zsolt.

A Szentesi Kinizsi SZITE a bajnokság 3. fordulójában Székkutasra látogat, az összecsapást vasárnap 16 óra 30 perctől rendezik a helyi sportpályán.

Szentesi Kinizsi SZITE – Tiszasziget SE 1-2 (félidei eredmény: 1-1)
A szentesi gólszerző: Lőrincz Bence István (37’)

🖊 Sebők
Forrás