Kezdőlap Szentesi Élet Aludt, amikor meglopták…

Aludt, amikor meglopták…

87

• Egy szentesi férfi és annak az apja bántalmazta egyik ismerősüket augusztus másodikán, a belvárosban. A két férfi korábbi sérelmei miatt esett neki a sértettnek, akit a helyszínen megvertek. Az apa-fia páros ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

• Kifosztás és lopás miatt indult nyomozás egy helybéli férfivel szemben, aki augusztus nyolcadikán hajnalban egy szentesi ingatlanba hatolt be, majd a nyitott ablakon keresztül bemászott a lakásba, ahol az ott alvó férfi ágya mellől a 110 eurót és 1500 forintot tartalmazó pénztárcát és egy okostelefont tulajdonított el, a konyhából pedig élelmiszereket gyűjtött össze magának. A betörő ezt követően a szomszédos ház udvarát is meglátogatta, ahonnan egy kerékpárt vitt magával. A rendőrség munkatársai az adatgyűjtést és a tanúk beszámolóit követően nem sokkal megtalálták az eltulajdonított kerékpárt, majd az elkövetőt is elfogták.

• Augusztus kilencedikén az Ipartelepi úton található egyik félsorompót rongálta meg egy kerékpáros. A bringás figyelmetlen volt és későn vette észre a leereszkedő sorompót, járművével nekihajtott a berendezésnek, ami letört. A kerékpáros ellen gondatlanságból elkövetett, a vasúti közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt indult eljárás.

• Üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt folyik nyomozás egy szentesi nővel szemben, aki rövid időn belül négy alkalommal is alkoholt lopott az egyik bevásárlóközpontból.

• Augusztus tizenharmadikán történt, hogy egy nagymágocsi férfi a volt élettársának a jelenlegi párjához látogatott el, akit annak háza előtt szidalmazni kezdett, majd az utcafronti ablakokon lévő két redőnyt megrongálta. A volt élettárs ellen garázdaság miatt folyik eljárás.

• Egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt folyik vizsgálat egy hódmezővásárhelyi férfivel szemben, aki augusztus 19-én a délelőtti órákban úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy azon egy másik jármű rendszámát helyezte el.

(képünk illusztráció)
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
34. lapszám
Társadalom|50
Forrás