Két színházi előadás lesz az idei Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretein belül

2020. július 28-án tartott sajtótájékoztatót Szebeni Zoltán és Kiss Csaba alpolgármester Szentesen a Megyeháza KKK épülete előtt, melyben ismertették, hogy az idei nyári színházi szezonban két darabot láthatunk a Megyeháza udvarán.

Előre közöljük, hogy jegyek még korlátozott számban kaphatók a Művelődési Házban, Szentes Házban és a www.jegy.hu oldalon.

Szebeni Zoltán a darabok ismertetésével elárulta, hogy igazi könnyed nyári szórakozást biztosít mindkét darab. Az első előadás már most hétvégén pénteken lesz!!!

A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA
Időpont: 2020. július 31. 20.30 óra (esőnap: augusztus 1.)
Helyszín: Megyeháza KKK udvara (Kossuth tér 1.)
Jegyár: 3.500,- Ft
„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.” – A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határozott el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz. Hogy színt vigyen az életébe. Beleveti magát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Egy darabig minden jól alakul… Gerlóczy Márton regényét Ötvös András eleveníti meg, a kolbászok, a májasok, a kolozsvárik segítségével.

EGY APRÓ KÉRÉS
Időpont: 2020.augusztus 30. 20.30 óra
(esőnap: augusztus 31.)
Helyszín: Megyeháza KKK udvara (Kossuth tér 1.)
Jegyár: 3.900,- Ft
Arnold sikeres építész. Megkapta élete legnagyobb felkérését: tervezzen látványos toronyházat Párizs közepére. Minden oka megvan az ünneplésre, erre is készül feleségével és legjobb barátaival. Kathrin azonban váratlan hírrel érkezik haza; egy pillanat alatt az összes közép- és hosszabb távú tervük új megvilágításba kerül. A két házaspár olyan meglepő, komikus játszmák és szópárbajok közepén találja magát, amelyeknek egyikük sem sejti a kimenetelét. Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.
Szereplők: Szávai Viktória, Járó Zsuzsa, Debreczeny Csaba, Mészáros Máté

Jegyek kaphatók: Szentes Ház ( Szentes, Petőfi utca 1.) pénztári nyitvatartási idő: 8-12 óráig, 13-17 óráig és Művelődési és Ifjúsági Ház ( Szentes, Tóth József utca 10-14) pénztári nyitvatartási idő: 8-19 óráig
Online: www.jegy.hu/city/szentes oldalon
Információ: Tel: 63/314-211/16-os mellék

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26
Programajánló|17


Forrás

Előző cikkJön a repülő – megjelent a Katasztrófavédelem honlapján!…
Következő cikkSzépséges savanyúságok…