Kezdőlap Hírek Hírek Levegőből is gyérítik a szúnyogokat, de nem Szentesen…

Levegőből is gyérítik a szúnyogokat, de nem Szentesen…

A tegnapi napon földi szúnyoggyérítés volt városunkban, melyet az önkormányzat rendelt meg és fizetett. Ez meg is jelent a Katasztrófavédelem honlapján, mely a július 20-26-os tervezett szúnyoggyérítési programban is szerepel. Jó volna tudni, hogy a tervben szerepelt programból mennyi az önkormányzatok által finanszírozott védekezés és mennyi a központi költségvetés által támogatott, mert így szép nagyok a számadatok, de az önkormányzatoknak súlyos millióiba kerülnek a védekezések.

Az elmúlt héten elhangzott sajtótájékoztatón, hogy légi szúnyoggyérítés lesz városunkban és környezetében ezen a héten, de a kiadott tervben ezt az ígéretet egy 0-val jelezték (mellékelve a táblázat). Lehet, hogy csúszik a légi védekezést, mert nagy lett volna a környezeti terhelés, de az biztos, hogy újabb olyan hétnek nézünk elibe, hogy karibütykös csípőrokolyázós táncot járunk majd napnyugtakor.

Nem adjuk fel hitünket, várjuk a következő heti szúnyoggyérítési programot, hátha ott már a 0 helyett lesz egy szép nagy szám. Amint hírt kapunk, hogy mikor lesz a légi szúnyoggyérítés közreadjuk.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Forrás

Exit mobile version