Kezdőlap Hírek Miért büntettek meg? Mutatjuk!…

Miért büntettek meg? Mutatjuk!…

80

A strandi és a Liget Étterem melletti parkoló igen kevés, bár már sokan felfedezték, hogy a Vecseri foki út mellett nagyobb parkoló áll rendelkezésre a fürdőbe érkezőknek. Ennek ellenére mégis mindenki a strand ajtajában vagy az öltözőszekrénye előtt akar parkolni. A volt úttörőház kerthelysége melletti szakaszon rendszerint figyelmeztetik és büntetik az ott parkolókat, de sokan nem értik miért?

A képen látható tábla tilalma miatt teszik ki a cetliket, amely pont egy olyan helyen van elhelyezve, ahol szinte láthatatlan, de ettől még ott van és lehet rá hivatkozni! Ha pl. 20 méterrel hátrébb helyeznék el, vagy felfestéssel jeleznék a közlekedőknek, hogy tilos a parkolás az emberbarátibb lenne, de akár a kerítésre is tehetnének tájékoztató táblát.

Sokan úgy érkeznek, hogy a gyermeket hozzák edzésre, a kanyarban kipattan a gyerkőc és a szülő már fordul is. Ebben a manőverben akadályozza a közlekedést a kerítés melletti parkolás, mert annyira leszűkül az úttest, hogy csak egyirányú forgalom lehet (vagy ki, vagy be).

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás