A Szentesi Kinizsi közgyűlésén újraválasztották elnöknek Tari Róbertet

A Szentesi Kinizsi Egyesület 2020. május 28-án tartotta meg küldöttközgyűlés. Az ott történtekről kérdeztük Tari Róbertet a Szentesi Kinizsi újraválasztott elnökét.

  • Az előző elnökségnek a mandátuma 2020. február 15-én lejárt és ezért új elnökséget kellett megválasztani. Az új elnökség összetétele a korábbi elnökséghez képest egy fővel bővült így a jelenlegi elnökség hat főből áll (öt elnökségitagból és egy elnökből). Az elnökségi tagok Némethy László, Prozlik István, Hegedűs Gábor és két új tagunk Holman István és Gémes László.
  • A két új tagot nem kell Szentesen bemutatni, de egy pár gondolat, hogy hogyan kapcsolódnak a személyek a Kinizsihez. Holman István a Szentesi Városi Szolgáltató vezetője egyesületünk tagja is, mivel gyermeke az U10-es korosztályban játszik, ezért gondoltuk azt hogy a korábbi segítsége folytatásaként az elnökségben szerepeljen.
  • Gémes Lászlóval a kapcsolatunk elég régi keletű és szerettük volna, hogyha egy olyan ember is bekerül az elnökségbe akinek igen széles kapcsolati rendszerrel rendelkezve az egyesületünket pályázatoknál és egyéb forrásoknál tudja segíteni.
  • Azt gondolom, hogy ezzel az új elnökség el egy újabb lépcsőt tud a szentesi Kinizsi előrelépni a korábbiakhoz képest.
  • Tervek a folytatásra, a nyárra?
  • Az egyesületünk újra elkezdte a munkát. A koronavírusnak köszönhetően március közepén leálltak az edzések, amelyet egy-másfél hete kezdtünk újra a biztonsági előírások betartása mellett. Többek között ez azt takarja, hogy kiscsoportos foglalkozásokban a sporttelep területén kizárólag csak a labdarúgók és az edzők tartózkodhatnak és a megfelelő távolságtartás mellett folytatjuk az edzéseket.
  • Amennyiben a vírus helyzet normalizálódik, akkor természetesen ezek a foglalkozások is meg fognak változni.
  • Szeretnénk a nyár folyamán a szülőket segítve tábort létesíteni ennek a kidolgozása még a jelenlegi szabályok miatt folyamatban van.

Gémes Lászlót kérdeztük, hogy hogyan képzeli a Szentesi Kinizsi segítését, milyen lehetőségek állnak a sportegyesület előtt?

  • Alapvetően az elnökség munkáját a civilszervezet vezetői tapasztalattal fogom tudni segíteni. Sportolói múlt is hál’Istennek megvan, ebből egy része labdarúgás. Valamikor a budapesti Malév-nél fociztam, kapusként, édesapám edző volt és sportjátékvezetőt. A jelenlegi pályázati rendszerbe valamikori települési vezetőként tudom azt, hogy egy vidéki települési egyesületnek milyen nehézségei problémái vannak, arra a megoldásokat hogyan lehet megtalálni. Országos vagy akár nemzetközi pályázatokon való részvételben mindenképp szeretnénk segíteni az egyesületet pl. határon átnyúló programban.

Továbbiak


Forrás