Tájékoztatás az egészségügyi/szociális dolgozók által megváltott helyi bérletek visszaváltásáról

A VOLÁNBUSZ ZRT. a mai napon az alábbi tájékoztatást adta:

Az Önkormányzat által díjmentes utazásra feljogosított egészségügyi/szociális dolgozók által megváltott – alább felsorolt – helyi bérleteket kezelési költség nélkül visszatéríti:

– 2020. április havi bérlet;
– 2020. április első félhavi bérlet;
– 30 napos bérlet, amelynek érvényessége 2020. április 1-je és 6-a között kezdődik.

A 100%-ban történő visszaváltás csak azon helyi díjtermékek esetében alkalmazható, amelyhez kapcsolódó településeken bevezették az egészségügyi/szociális dolgozók díjmentes utazását. Amely településen csak az egészségügyi dolgozók részére került bevezetésre a helyi közlekedésben a díjmentes utazás, ott csak az egészségügyi dolgozók részére van lehetőség a bérletek kezelésiköltség-mentes visszaváltására.

A kezelésiköltség-mentes visszaváltásra szóló jogosultság a díjmentes utazás igazolására is használható okmányokkal bizonyítható:
1) az egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó által kiállított, évi 12 alkalomra szóló „Utazási utalvány”, valamint személyi igazolvány és lakcímkártya (ezek együttesen) vagy
2) egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó által kiállított igazolás vagy
3) az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító hatósági igazolvány.

A díjmentes visszaváltásra a VOLÁNBUSZ Zrt. pénztáraiban van lehetőség. A díjmentes visszaváltás 2020. április 15-én pénztárzárásig igényelhető.

A díjmentes visszaváltást biztosító pénztáraink felsorolása és elérhetőségei megtalálhatók társaságunk honlapján: https://www.volanbusz.hu/hu/jegy-es-berlet/szemelyes-vasarlas/allomasok-es-penztarak .

Szabó Zoltán Ferenc
polgármester

www.szentesimozaik.hu
Önkormányzati hírek|30
Forrás

Előző cikkÁl Live Zene-Világ-Zene: Ünnepi Makám koncert (2012)
Következő cikkTájékoztatás az egészségügyi és szociális dolgozók által megváltott helyi bérlet…