Kezdőlap Egyéb Szentesi Református Idősek Otthonának közleménye…

Szentesi Református Idősek Otthonának közleménye…

92

Tisztelt Hozzátartozók, Gondnokok, Látogatók!

A koronavírus zárt közösségekben való gyors terjedése miatt, és ellátottjaink minél nagyobb védelme érdekében korábbi Eljárásrendünket az alábbiak szerint módosítjuk – az Emberi Erőforrások Minisztériumának 2020. március 22-én kelt Útmutatója alapján.

ELJÁRÁSREND A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY IDEJÉN

Időseink jobban ki vannak téve a koronavírus-fertőzés kockázatának. Ezért a járvány idejére, minden látogatónktól az alábbiak maradéktalan betartását kérjük!

2020. március 17. napjától visszavonásig teljes látogatási és kijárási tilalmat rendelt el minden bentlakásos intézményben az országos tisztifőorvos.

A tilalom alatt tehát lakóink nem hagyhatják el az intézményt! Erre kizárólag indokolt esetben (egészségügyi vizsgálat elvégzése érdekében), vagy különösen méltányolható helyzetben (közeli hozzátartozó halála esetén), külön engedéllyel kerülhet sor! A kapcsolattartás elsősorban telefonon vagy interneten keresztül lehetséges.

A lakóink részére szánt csomagot, csengetés után munkatársainknak kell átadni a két bejárati ajtó között! A közvetlen személyes kontaktus tilos!

Kérjük, hogy – amennyire lehet – az irodai ügyintézés is telefonon, e-mailen, vagy egyéb elektronikus elérhetőségeinket keresztül történjen (pl. pénzbefizetések inkább átutalással)!

Amennyiben az intézménybe belépés elkerülhetetlen (pl. orvosainkkal, illetve az egészségügyi személyzettel való találkozás, esetleg beszállítás miatt), az csak a kijelölt helyen való megfelelő kézmosás, kézfertőtlenítés után megengedett!

Kérjük, hogy az épületbe lépve kerüljék a szokásos üdvölési formákat (pl. a kézfogást)!

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

ÁLDÁS, BÉKESSÉG!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Forrás