Kezdőlap Hírek Forgalomkorlátozások a Kispiac téri körforgalom építésekor…

Forgalomkorlátozások a Kispiac téri körforgalom építésekor…

76

Az Arany J. u. – Klauzál u. – Nagygörgős u. – Szűrszabó-N.I. u. csomópontjában épülő körforgalom kivitelezésekor a közeljövőben az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítanunk.

Az útzár nélkül végzendő munkák után részleges és időleges lezárások mellett fogják a ki- és behajtó ágak közötti „ K” szegélyű burkolt terelőszigetek kivitelezését elvégezni.

Teljes útzár mellett fogják a stadion alakú középgyűrűt kialakítani, majd a csomópont teljes felületét aszfaltozzák. Utolsó fázisként a csomópont burkolatjeleit festik és a táblák kihelyezése után megnyílik a forgalom előtt az új körforgalom.

Fontos további információ!

A csomópont elkészülte után a Nagygörgős utca „mindkét végén behajtani tilos, kivéve célforgalommal” jellege megváltozik. Az utca egyirányúvá válik, behajtani csak az Arany J. utca felől (a körforgalomból) lehet, onnan is csak célforgalommal.

Az Arany János utcán közlekedő autóbuszokat a gépkocsi forgalomra vonatkozó útzáron mindenkor át lesz engedve, mert csak így biztosítható az Ady Endre utcán át Csongrád felé történő autóbusz közlekedés zavartalansága.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Forrás