Kezdőlap Egyéb Márciustól mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat Szentes járás kistelepülésein…

Márciustól mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat Szentes járás kistelepülésein…

46


Márciustól mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat Szentes járás kistelepülésein

A Csongrád Megyei Kormányhivatal kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatások magas szintű biztosításra, arra hogy ügyfeleik egy helyen minél több ügyüket el tudják intézni.
Ennek keretében fontos céljuk, hogy a kisebb lakosságszámú településeken élő ügyfeleik is helyben tudják a személyes okmányaikkal kapcsolatos ügyeiket elintézni, és ne kelljen beutazniuk a járásközpontok kormányablakaiba.
Márciustól ennek érdekében Mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat (KAB Busz) által biztosítja a közigazgatási ügyek elintézését a kisebb lélekszámú településeken.
A kormányablak buszban a települési ügysegédek szolgáltatásai teljes körűen elérhetőek lesznek, ezen felül pedig további – eddig, valamennyi kormányablakban intézhető – ügyek is elintézhetőek lesznek helyben.

A Kormányablak Busz kitelepülésein az alábbi ügytípusokat intézhetik a lakosok:
1. Okmányügyek teljes körű ügyintézése (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély, NEK adatlap, mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa)
2. Lakcímváltozás bejelentése
3. Kérelmek benyújtása és teljes körű tájékoztatás nyújtása a Kormányhivatal hatásköreit érintő egyéb ügyekben (szociális, egészségbiztosítási, nyugdíjbiztosítási, családtámogatási ügyekben).

A kormányablak busz által tehát jelentős mértékben növeljük a helyben intézhető ügyek számát a kisebb települések esetében is!

A kormányablak busz szolgáltatásait időszakosan visszatérő rendszerességgel tudják igényébe venni a kistelepüléseken ügyfeleink a járásban az alábbi időpontokban:
Nagymágocs minden hónap első hétfőjén 8:30 – 13:00
Fábiánsebestyén minden hónap első hétfőjén 13:30 – 16:00

Derekegyház minden hónap első keddjén 8:30 – 12:00
Árpádhalom minden hónap első keddjén 13:00 – 14:00
Eperjes minden hónap első keddjén 14:30 – 16:00

Szegvár minden hónap első szerdáján 8:30 – 13:00
Nagytőke minden hónap első szerdáján 13:30 – 16:00

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás