Kezdőlap Hírek Hírek 19. Télbúcsúztató Karnevál és II. Gamer Party…

19. Télbúcsúztató Karnevál és II. Gamer Party…

62

Az elmúlt évben akkora sikert aratott a Városi Karnevál keretében megrendezett Gamer Party, hogy idén több gamer és youtuber látogat el városunkba a városi farsang keretében – tudtuk meg a mai sajtótájékoztatón.

Idén nem lesznek busók, és a szervezők egy napra koncentrálnak, így 2020. február 22-én újra álarcosokkal és maskarásokkal népesül be a sportcsarnok és annak környéke.

Délelőtt 9 órától óvodások és iskolások bemutatójával indul a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a karnevál. Közben fánk kóstolás, ingyenes ugrálóvár, kiszebáb készítés, arcfestés várja a gyermekeket. Az érdeklődők közben a legmenőbb Gamer állomások-at ingyenesen próbálhatják ki. Lesz Brawl Stars, PS, XBox, Nintendo, Oculus Rift CV2, autószimulátor állomás.

A bemutatók után veszi kezdetét a II. Szentesi Gamer Party, melyben közös játék és közönségtalálkozó keretében találkozhatunk az alábbi youtuberekkel: Zsomac, Isti, Unfield, AlmasPetiii. A sportcsarnok előtti programokban egész napos gasztro udvar és kirakodóvásár, valamint a Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesület boszorkány sátránál, íjászat, középkori tollas és szabaduló sátor várja az érdeklődőket.

Délután 17 órakor téltemető tűzgyújtás és kiszebáb égetés lesz a sportcsarnoknál, melyen közreműködik a Vaga Banda gólyalábas csoport, tűzzsonglőrökkel.

Idén nem lesz vonulás a Kurca partra, minden a sportcsarnoknál lesz.
Egész nap járni fog a városnéző kisvonat, melyre nagyon sokan várnak.
Ez esti programra a kapunyitás 18 órakor lesz, majd 18.30-kor a Szentesi Kiss Bálint Kötélugró Sportegyesület bemutatója lesz.

Két sztárfellépőnek örülhetnek a fiatalok. Vanek Andor lép a színpadra fél 8-kor, majd a Kelemen Kabátban koncert zárja a napot.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Forrás