😍 Örömhír! 😍

Kedden megtörtént a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda bejárása a Magyar Vízilabda-szövetség részéről, eldőlt, hogy február 25-én ismét Szentesen ugrik medencébe a magyar női vízilabda-válogatott.

Megismétlődik a januári Eb-bronzmeccs. Bíró Attila szövetségi kapitány csapata az olimpiai selejtezőre való felkészülés jegyében a világliga negyedik játéknapján Hollandia legjobbjait látják vendégül nálunk február 25-én, kedden 17 órától. A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti majd. A mérkőzésre az előzetes jegyértékesítés (1500 HUF/darab), regisztráció a jövő héten indul, amelyről klubunk hamarosan bővebb tájékoztatást ad.

Kedden délután a világliga-mérkőzés miatt Szentesre látogatott Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, valamint az MVLSZ több munkatársa. A találkozó előkészítése céljából a Vári Attila egyeztetett a Szentesi Vízilabda Klub elnökével, Bujdosó Tamással, ügyvezetőjével, Kis Balázzsal, valamint női szakág-vezetőnkkel, Dömsödi Józseffel.

Az egyeztetést és az uszodabejárást követően Vári Attila, Bujdosó Tamás és Kis Balázs Szentes polgármesterével, Szabó Zoltán Ferenccel ebédelt együtt, aki biztosította a város támogatásáról a klubvezetőinket és Vári Attilát.

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy a magyar női vízilabda-válogatott Szentesen játszik. A Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda megnyitóján 2014. augusztus 7-én Ausztráliát 12–5-re győzte le a női pólóválogatott Szentesen, míg 2019. március 5-én az olimpiai ezüstérmes olaszokat 10–8-ra múlták felül Keszthelyi Ritáék a Kurca-parti városban.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #magyarvízilabdaszövetség #mvlsz #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes

Forrás