Kezdőlap Sport Vízisportok Nyerni tudott Szentesen az Eger…

Nyerni tudott Szentesen az Eger…

23

Döntőnek bizonyult az első negyedben összeszedett hátrányunk, amelyet a harmadik negyedre megfeleztünk, a záró nyolc percben viszont bebiztosította győzelmét az Eger. 13–6-os vereséget szenvedtünk, a találkozón először ugrott medencébe OB I-es meccsen Bonca Vivien.

Hungerit-Szentesi VK – Eger 6–13 (0–4, 4–3, 1–2, 1–4)

Női vízilabda OB I, 10. forduló

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszi – Varga, Bocskay, Diaz, Kádár, Kudella, Kövér-Kis 2. Csere: Mácsai K., Dömsödi 2, Xu, Csiszár, Bonca 1, Tóth F. 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.

Eger: Magyari – Szilágyi D. 3, Menczinger 1, Czigány 3, Szmodics 2, Szilágyi Sz., Polák 3. Csere: Dobi, Molnár, Katona, Párkányi, Bódi, Vályi F. 1. Vezetőedző: Biros Péter.

Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 9/4.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kipontozódott: Bódi, Szilágyi Sz., Vályi F.

Komlósi Péter, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Végig jól védekezett az Eger, azonban nem mutattak olyan támadójátékot, amelynek 4–0-s vezetést kellett volna eredményeznie, a mi hibáinkból éltek. Erre a meccsre készültünk egy hónapig, sajnos azt a pszcihológiai helyzetet nem modelleztük le, hogy mi történik akkor, ha leblokkolnak a lányok. Teljesen más dimenzióban mozogtunk ma, mint amit az elmúlt egy hónapban megszoktam tőlük.

www.szentesimozaik.hu
Vízisportok|23
Forrás