Kezdőlap Hírek Hírek Csak egy… tökéletes esküvő! AZ IGAZI!…

Csak egy… tökéletes esküvő! AZ IGAZI!…

53

Exkluzív Esküvő Show a Rendezvények Házában 2020. február 1-jén!

Ha a nagy napotokon szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen ez számunkra mindig egyértelmű. Viszont ha jó lenne mindezt a legújabb, 2020-as trendek szerint megálmodni és személyes tapasztalatot is szereznél a különböző szolgáltatókkal, akkor nálunk a helyed!

Értesülj elsőként az újdonságokról és szerezz személyes benyomást!

Ezen a napon a környék legjobb szolgáltatói gyűlnek össze ezen a különleges eseményen, ahol a saját szemeddel láthatod, mit kínálnak és kötetlenül beszélgethettek az elképzeléseitekről.

MI TÖRTÉNIK EZEN A NAPON?

Kapunyitás 14:00
Műsor kezdés 15:00

A délután során folyamatosan beszélgetések zajlanak a különböző szolgáltatókkal, miközben a modellek bemutatják a legújabb menyasszonyi ruha trendeket. Így finom kávé és pezsgőbuborékok kíséretében a 2020-as esküvői trendek minden szegmensébe betekintést nyerhetsz, legyen szó dekorációról, virágokról, ruhákról, karikagyűrűről, hajról, sminkről, tortáról, mézeskalácsról, fotóról, videóról, zenekarról, DJ-ről vagy vőfélyről. A műsorvezetők által vezényelt beszélgetéseket követően te magad is kérdezhetsz és egyeztethetsz a különböző szolgáltatókkal.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás