Kezdőlap Sport Vízisportok V. Évindító Szenior Úszóverseny…

V. Évindító Szenior Úszóverseny…

29

2020. január 18-án rendezte meg az t a Szentesi Delfin ESC. Úszók egész serege utazott ezen a napon a Kurca partjára, hogy megkezdje a 2020-as versenysorozatot. Három ország közel ötven egyesületének háromszáz versenyzője indította az évet a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában. Az egyesületek egymás mögé felsorakozva Szabó Imre, a Szentesi Delfin ESC elnökének vezetésével vonultak be a hivatalos megnyitóra. A magyar, román és szerb Himnusz felcsendülését követően Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere nyitotta meg a rendezvényt.

Pólyáné Téli Éva elmondta, hogy délelőtt 1500 méteres gyorsúszás versenyszám után a sprintversenyeké a főszerep, ahol 50 méteres versenyszámokban indulhatnak a versenyzők.

A megnyitón adták át még a magyar szenior úszóegyesületek 2019. évi összetett pontversenyben elért legjobbaknak a kupákat, és okleveleket.

A megnyitón feltűnhetett, hogy városunk polgármestere fürdőköpenybe köszöntötte a versenyzőket, és ez azért volt, mert a harmadik futamban a hetes rajtkőről maga is megmérkőzött.

Futamában 4. helyen 39,70 mp-es idővel ért célban 50 m gyorson!

www.szentesimozaik.hu
Vízisportok|23
Forrás