Kezdőlap Hírek Szeretetakciós gálaműsor…

Szeretetakciós gálaműsor…

42

A szentesi Árpád Szabadidős Sportklub 2019. december 6-án rendezte meg immáron 32. alkalommal a „SZERETETAKCIÓ A SZEGÉNYEK KARÁCSONYÁÉRT” jótékonysági akciójának ünnepi gálaműsorát.

Krausz Jánosné, a Szentesi Árpád Szabadidős Sportklub elnöke bevezető beszédében, nagyon köszönte mindazoknak, akik sok-sok éve támogatják kezdeményezésüket. Az összegyűlteket köszöntötte Szabó Zoltán Ferenc polgármester is, aki elmondta, hogy a napokban civil összefogásként két családnak is segítenek a városban melyhez az önkormányzat is csatlakozott. A jövőben is számíthatnak rá a rászorulók, és a városháza kapuja mindig nyitva áll.

Meghívott vendégként Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő is köszöntötte az összegyűlteket, majd karácsonyi gondolatait Veres-Ravai Réka, evangélikus lelkész mondta el. Berényiné dr. Papp Erzsébet ny. középiskolai tanár verse után fellépett a Százszorszép Óvoda (Katica csoportja), a Rákóczi utcai Óvoda (Szivárvány csoportja), a Zentagunarasi Graeca János Színjátszó és Irodalmi Egyesület Pimpáré csoportja valamint a szentesi Piroska tánccsoport karácsonyi cha-cha-cha-t adott elő.

A Vadrózsa énekegyüttes népdalcsokra után 283 család vehette át az adományok átvételére jogosító utalványokat.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás