A Szentesi Rendőrkapitányság Vezetője 2019. május 31-én Szent György Emlékplakettet adományozott Fromann István szentesi lakos részére, aki 2019. május 20-án Szentes belterületén segítséget nyújtott egy bűncselekmény sértettjének, mely tevékenységével hozzájárult az elkövető elfogásához, segítve a Szentesi Rendőrkapitányság munkáját.

T. Ferencné szentesi lakos 2019. május 20-án gyalogosan közlekedett a Szentes, Sima Ferenc utcán, mikor 11:00 óra körüli időben egy ismeretlen személy a háta mögé kerülve kikapta kezéből a fekete színű szövettáskáját, a benne lévő pénztárcájával és irataival együtt. A sértett az elkövető után szaladt, majd a közelben tartózkodó Fromann Istvántól kért segítséget, aki kerékpárral indult a tettes után, miközben értesítette a rendőrséget.

Az ismeretlen személy üldözése közben először a sértett táskáját, majd az elkövető kerékpárját találta meg, amely elvezette a hatóságot a tettes személyéig.

Fromann István önzetlen segítségnyújtásával példamutató magatartást tanúsított.

Ezt a kiemelkedő állampolgári hozzáállást köszönte meg a mai napon a Szentesi Rendőrkapitányság Vezetője egy emléklap és egy plakett átadásával Fromann Istvánnak.

A jövőheti Szentesi Életben bővebben is olvashatnak az esetről!!!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkFelavatták az új Eszperantó hidat…
Következő cikkKirakodóvásár és városi gyereknap Mindenkit szeretettel várunk a hagyományosan …