Kezdőlap Kultúra és szórakozás Koncert Progresszív rock est a Favágóban a Ghost Toast és aJna zenekarokkal…

Progresszív rock est a Favágóban a Ghost Toast és aJna zenekarokkal…

2018 februárja után másodjára is Szentes vendége lesz csokorban a debreceni Ghost Toast és a kondorosi aJna zenekar.

A Ghost Toast egy instrumentális, kísérletezős progresszív rock zenekar, ami 2008-ban alakult Debrecenben. A dalaikban számos stíluselem felbukkan a metáltól, a világ- és filmzenén keresztül az elektronikus zenei hatásokkal bezárólag. Eddig három lemezük jelent meg, az első kettő, a Toast in the shell és a There is no en… 100%-ig házistúdiós munka és szerzői kiadásban, a harmadik, az Out of This World viszont már a finn Inverse Records kiadónál, 2017-ben.

A kondorosi aJna zenekar instrumentális fúziós zenét játszik, a bandát pedig Altmann János (dob), Uhljár Szabolcs (gitár) és Piller György (basszus) alkotja. Ez a formáció 2010 decembere óta létezik.

Sokféle stílus megtalálható az aJna zenéjében, legyen az progresszív metál, matekmetál, djent, post rock, postmetál, minden amihez gondolkodni kell egy kicsit, és üt mint egy bivaly, mint a Meshuggah. De ugyanúgy elfér a trip-hop, vagy az emészthetőbb zenék, mint a Snow Patrol vagy a Muse, vagy az öregebb formák, mint a Dream Theater, Deftones vagy a Primus.

A 2018-as koncertről kedvcsinálónak itt olvashattok bővebben:

https://www.rockbook.hu/hirek/kifele-e-vilagbol-ghost-toast-ajna-koncertbeszamolo-20180203-szentes-belvarosi-favagok

Kézműves sör kedvelők, figyelem! Harmadik alkalommal rendezte meg az Ország Söre szavazást a Beerselection.hu sörszaküzlet és a Beerporn.hu sörmagazin, ahol a szentesi Zentus Craft Beer söre nyerte a két kategória közül az egyiket. Ez a Tropical Kitty IPA, mely innentől kezdve viselheti az ország söre címet.

Jó hír az idelátogatóknak, hogy immár a szentesi Zentus sörfőzde teljes kollekcióját kipróbálhatjátok, az Ország Söre szavazáson nyertes Tropical Kitty-t ráadásul csapolt változatban is.

Az eseményre a belépés ingyenes!!!

2019. május 11.
Szentes, Belvárosi Favágók
Kezdés: 22.00

www.szentesimozaik.hu
Koncert|32
Forrás

Exit mobile version