Kezdőlap Sport Vízisportok ISMÉT LEGYŐZTÜK A VASAST!…

ISMÉT LEGYŐZTÜK A VASAST!…

116

A netALCOM Szentes férfi vízilabda csapatunk folytatta remek sorozatát, mert a hétvégén a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában 10–8-ra legyőzte ismét a Vasast az első fordulóból pótolt mérkőzésen. Már öt találkozó óta veretlen a csapat!

Pellei Csaba vezető edző így értékelte a csapat teljesítményét:
– Már a mérkőzés elején látszódott, hogy ez egy teljesen más meccs lesz, mint a budapesti volt három hete, amelyen nekünk nagyon kijött a lépés. Ma nem játszottunk jól, de idén van annyira jó csapat a metALCOM Szentes, hogy ha az ellenfél hibázik, arra tudunk reagálni.
Az elmúlt két összecsapásunk jellemző volt, hogy elmegyünk két-három góllal majd feljön az ellenfél. Ma is ez történt, sőt átvette a vezetést, de nagyon fontos volt, hogy rögtön egyenlítettünk.
Összességében megérdemelten nyertünk, de a Vasas is sokkal jobban játszott, mint a fővárosban.

metALCOM Szentes – Vasas 10–8 (1–2, 3–0, 3–5, 3–1)

Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 1. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Tóth I., ifj. Kenéz.

metALCOM Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 2, Vörös 3, Pellei F., Somogyi, Kriszoszpatisz. Csere: Kiss K. 3, Pellei K., Bozó, Tóth Gy. 1, Hegedűs B., Kuzmenko 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Vasas: Jónás – Bencz 3, Sélley 1, Hegedűs G. 1, Simon 1, Hőna, Halek 1. Csere: Dévai (kapus), Miklós 1, Szabó B., Trombitás, Hajdu, Takács B., Major. Vezetőedző: Bóbis Máté.

Gól – emberelőnyből: 8/0, ill. 6/4.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.

www.szentesimozaik.hu
Vízisportok|23
Forrás