Kezdőlap Sport Vízisportok Női csapatunk vereséget szenvedett a címvédő UVSE-től…

Női csapatunk vereséget szenvedett a címvédő UVSE-től…

23

A női vízilabda OB I alapszakaszát a bajnoki címvédő UVSE ellen 5–21-es végeredménnyel zártuk hazai medencében.

Hungerit-Szentesi VK–UVSE 5–21 (1–5, 1–3, 1–8, 2–5)
Női vízilabda OB I, 18. fordulóján a LEN-kupából kiesett csalódott újpestieket fogadtuk, akik bajnoki címvédők módjára 5-21-es magabiztos sikert arattak otthonunkban.
A Hungerit-Szentesi VK kispadján debütált Komlósi Péter vezetőedző, aki elmondta, elégedett a lányok eddig munkájával, de rengeteg teendő vár még csapatunkra.

Komlósi Péter: – Az elkezdett munkánkhoz képest túlságosan korai volt ez a mérkőzés még, a végeredmény abszolút nem mérvadó. Eddig mindössze egyszer tudtunk teljes kerettel készülni, a meccs előtti este. Számítottam rá, hogy nagyobb különbségű vereség lesz, erre felkészítettem a lányokat is. A lényeg, hogy átestünk a tűzkeresztségen. Jó a hangulat a csapatnál, tudja mindenki, hogy nem egyik napról a másikra lesz eredménye a munkánknak. Tetszik, hogy vevők a lányok a tanulásra, akarnak dolgozni. Csináljuk a dolgunkat, megpróbáljuk felvenni azt az irányt, amit képzelek a vízilabdáról. Rendkívül fiatal összetételű a keretünk, az egyéni képzés folyamatos Brávik Fruzsinával.

Becsei Dávid

www.szentesimozaik.hu
Vízisportok|23

Forrás