2019. február 22-én rendezték meg a hagyományos MESZK-bált a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara éves eseményét a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében. Elsőként Dr. Danyi Katalin köszöntötte a szakdolgozókat a város nevében, és sok türelmet és megbecsülést kívánt munkájukhoz. Dr. Kalmár Mihály a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója azt kérte a dolgozóktól, amit az egyik egyetemi oktatója tőlük, hogy úgy gyógyítsanak, mintha magukat gyógyítanák, tehát úgy végezzék az ápolási munkájukat, mintha magukat ápolnák.

Török Jánosné a MESZK szentesi kamarai elnöke elmondta, hogy ilyenkor szokták azokat a dolgozókat is elismerni, akik szakmai versenyen kiváló teljesítményt nyújtanak, ezzel is öregbítik a kórház hírnevét. Molnár Éva, Bori Edina, Becsák Edit és Aradi Aranka alkotta csapat a megyei egészségügyi szakdolgozói versenyt megnyerve, országos kilencedik helyezést ért el az elmúlt évben, így ők négyen pénzjutalmat vehettek át a főigazgatótól.

A bál folytatásában a Szilver TSE táncospárjainak bemutatóját tekinthettük meg, majd következett a vacsora és a hajnalig tartó bál.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkKarneváli forgatag a sétáló utcán (videó)…
Következő cikkSzínes tavaszváró – Keller Teri kiállítása…