Kezdőlap Sport GRÁNIT OROSZLÁN díjat kapott Benedek Tibor…

GRÁNIT OROSZLÁN díjat kapott Benedek Tibor…

57

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2018/11/granit.htm

Most érkezett a hír, hogy a férfi pedagógus példakép kategóriában a 2018. évi GRÁNIT OROSZLÁN díjra BENEDEK TIBOR tanár urat TARTOTTÁK MÉLTÓNAK!!! Gratulálunk!

A zsűri indoklásában elhangzott, hogy a sok kiváló pedagógus életútját és munkáját értékelve a Tanár urat az első helyre az ismert tényeken túlmenően, különösen az a RENGETEG és CSODÁLATOS hozzászólás repítette, amit a facebook-on írtak és ezzel megköszönve és elismerve Benedek Tibor sok évtizedes emberségét és kiemelkedő tanári munkáját!

A Férfi pedagógus kategória rendkívüli jelentőséggel bír. Az iskolában eltöltött idő mennyiségét tekintve a kutatások is alátámasztották a férfi pedagógushiány negatív hatásait. Ennek tematizálására, presztízsük visszaállítására, felelősségük fontosságának értékelésére és elismerésére törekedtek a pedagógus példaképek bemutatásával.

A döntőbe Benedek Tibor Zoltán, Bódi László és Roma Ádám került.

A nyertes végül Benedek Tibor Zoltán lett, aki a szentesi Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola testnevelés és biológia szakos tanára, a sport, a mozgás szeretetére nevel.

A keresztény értékrend mellett a hűség, a kitartás és a közösségteremtés számára a legfontosabbak. Megtanította a hátrányos helyzetű tanulóknak is a sport jótékony hatását a tanulmányaik eredményesebbé tételére. Hitvallása: ép testben ép lélek.

Fotó: Túri Márton
Forrás: Férfiak Klubja
Forrás