Kezdőlap Egyéb Szeptember 1-től élesedik a beléptető rendszer a kórházban…

Szeptember 1-től élesedik a beléptető rendszer a kórházban…

203

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2018/7/belep.htm

Csaknem 35 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően 60 új parkolóhelyet és új járműbeléptető rendszert építettek ki a Dr. Bugyi István Kórházban Szentesen.

Dr. Kalmár Mihály főigazgató elmondta a 2018. július 20-ai sajtótájékoztatón, hogy elkészültek a fejlesztés nagyobbik részével ami a belépést szolgálja, még apróbb finomítások vannak hátra a parkolók kialakításában.

A rendszer szeptember 1-jén lesz élesre állítva, mely azt jelenti, hogy az első fél órát ingyenesen töltheti el járművével a kórházba érkező, mely idő elég a beteg be-, ill. elszállítására, majd utána minden megkezdett óra 200 Ft!

Amit a rendszerről tudni kell:

– a 24 órás porta szolgálat segít bármilyen probléma merül fel.

– a behajtással és a parkolás igénybevételével a járművezető elfogadja a parkolás házi rendjét, mely augusztus közepén fog megjelenni a kórház honlapján.

– a kórház területén parkoló autókban hagyott értékekért semmilyen felelőséget nem vállal a kórház.

– fizetni apró pénzzel, vagy bankkártyával lehet, melynek automatáját a bankautomata mellett helyeztek el.

– a kórház területén max 10. km/h sebességgel lehet közlekedni, hogy ne veszélyeztessük a gyalogos vagy a betegforgalmat.

– a kártyát a beérkezéskor kapja meg a járművezető, majd ha fél órán túl várakozott az intézmény területén, a fizetéstől számítva 10 perc áll rendelkezésére, hogy elhagyja a kórházat.

– a kerékpáros forgalom a porta szolgálatnál található kiskapun történi, ahol le kell szállni a kerékpárról, majd végig tolva az épület előtt újra fel lehet ülni arra és folytathatjuk utunkat.

– a mentő, tűzoltó érkezésekor a porta szolgálat irányítja azok belépését, hogy várakozás mentesen tudjanak az intézménybe behajtani.
Forrás