Kezdőlap Egyéb III. Szentesi Gyermekfesztivál…

III. Szentesi Gyermekfesztivál…

63

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2018/5/szgyf.htm

Újra együtt szórakozhat az egész család, Szentes legnépszerűbb turisztikai attrakciójában, a Kurca –part Kalandparkban, 2018. május 26-27-én!

A Gyermekfesztivál ismét egy vidám, és érdekes programokkal teli rendezvényt jelent majd, amely a gyerekekről, és ami legalább olyan fontos, a családokról, a családoknak szól. Sok kisebb helyszínen non-stop programok kedveskednek a legkisebbektől a nagy gyermekekig mindenkinek. A színpadon bohócműsorok, bábelőadások, bűvészműsorok, gyermekkoncertek zajlanak majd mind a kettő napon. A színpadi produkciók mellett rendkívül hasznos programokkal tölthetik idejüket a részt vevők. Ezek között lesznek külön a gyermekek részére szóló interaktív programok, de lesznek a programok között olyanok is, amelyek már a családoknak szólnak, és közös aktivitást igényelnek a család minden tagjától.

A rendezvény azoknak a családoknak is nagyszerű és felejthetetlen emléket jelenthet majd, akik az idő szűke, vagy anyagi korlátaik miatt nem tudnak elutazni nyaralni. Ez egy szülő számára minden esetben nagy szívfájdalmat jelent, hiszen minden szülő álma, hogy gyermekét boldognak láthassa. Ezért gondos előkészületek után külön kedvezményes szálláslehetőséget biztosítunk majd a családok számára a kalandpark szomszédságában lévő Üdülőközpontban!

Természetesen a rendezvényen kiváló gasztronómiai szolgáltatás várja a látogatókat, de újszerűen tálalva, és a családokra gondolva pénztárcabarát módon.
Forrás