Kezdőlap Szentes-Csongrád Dr Papp László Birkózó Egyesület A hétvége a szerelmesek napja volt és mi a birkózás szerelmesei vagyunk,...

A hétvége a szerelmesek napja volt és mi a birkózás szerelmesei vagyunk, ezért a…

49


A hétvége a szerelmesek napja volt és mi a birkózás szerelmesei vagyunk, ezért a hétvége nem múlhat el verseny nélkül.
Hétvégén rendezték meg Kecskeméten a Serdülő, Diák I és Diák II területi egyéni és csapatversenyt. A csapatverseny tétje a országos bajnokságra való feljutás volt. Az egyéni verseny eredményei diák II korcsoportban : 32 kg Sántha Gergő 1 hely, Nacsa Richárd 3. hely, 35 kg Kátai Urbán Benjamin 3. hely, 42 kg Kovács Zsolt 3. hely, 50 kg Cseh Balázs 1. hely, Diák I kcs. 35 kg Kuczora Attila 3. hely, 50 kg Sprok Máté 3. hely, +85 kg Busi Kevin 3. hely, Serdülő kcs. 50 kg Zsirmik Martin 3. hely, Debreczeni Ádám 5. hely, 58 kg Zsirmik Tamás 1. hely, 63 kg Vajda Szebasztián 3. hely, 85 kg Zilcsák Richárd 1. hely, +85 kg Gyurász Dániel 3. hely. Összesítésben 22 csapat közül a dobogós 3. helyet szereztük meg.
Csapatversenyben a Diák csapatunk 8 csapat közül a 4. helyen végzett ezzel lecsúsztunk az országos döntőről ahová az első 3 csapat jutott fel. Serdülő csapatunk 8-ból a 6. helyen zártak ezzel nekik sem sikerült a feljutás. De elkeseredésre semmi okunk mert a 10 súlycsoportból diákban és serdülőben is csak 6 embert tudtunk elindítani és a 3 feljutó csapat minimális pontaránnyal tudtak csak legyőzni. Gratulálunk a csapatnak.


Forrás