Kezdőlap Sport Már az első napon eldőlhet……

Már az első napon eldőlhet……

52

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2016/2/elso.htm

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata péntektől vasárnapig az Euroliga-selejtezőben harcol a továbbjutásért Budapesten, ahonnan az első kettő jut tovább – tudtuk meg a keddi sajtótájékoztatón dr. Tóth Gyula mesteredzőtől.

Pano Sport Pubban megtartott sajtó találkozó 1 perces néma csenddel kezdődött így emlékeztek meg a Hungerit-Szentesi VK edzőjének, Tóth Lászlónak közelmúltban elhunyt édesapjáról, aki fiát a sport szeretetére és tiszteletére nevelte.

A találkozás főtémája, a hétvégi budapesti Euroliga-selejtező volt, ahol a Kurca-parti együttesnek az orosz Spartak Volgograd, a szerb Crvena Zvezda és a magyar bajnok Újpest lesz az ellenfele, péntektől vasárnapig, ebben a sorrendben.

– Már az első, a Volgograd elleni találkozón eldőlhet a továbbjutás, igaz az egykori hungeritessel erősített Anasztaszija Kotovával a soraiban, de fiatal csapatnak számít. Amennyiben legyőzzük az oroszokat, vasárnap az UVSE ellen már csak a csoportelsőség lesz a kérdés – fogalmazott Tóth László.

– A sorsolás kedvező, jó, hogy először a Volgográddal játszunk. Reális az esélyünk a győzelemre és azzal együtt a továbbjutásra – vélekedett Hevesi Anita, a Hungerit játékosa.

– Mindent megteszünk, és szerencsére sérülés sem akadályozza a csapatot – mondta Bujka Barbara szentesi játékos, aki friss EB éremmel térhetett haza a napokban a válogatottal.
Forrás