Kezdőlap Egyéb XV. Télbúcsúztató Karnevál – február 20!…

XV. Télbúcsúztató Karnevál – február 20!…

50

Ki legyen a sztárfellépő? Egy nap, tele programokkal!
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2016/1/telb.htm

2016. január 11-én megtartott sajtótájékoztatón harangozták be először az idei télbúcsúztató karnevál részleteit. Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy ebben az évben egy napos lesz a karnevál. Február 20-án reggel 9 órától kezdődik a „Huncut Karnevál” a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

Az est sztárvendégei között várhatóan szamba táncosok és egy énekes lesz. És, hogy ki? Az még kérdés, de tárgyalásban állnak By Alex-el, Király Viktorral és a Punnany Massif együttessel. Ön melyik előadót választaná???
————
Írja meg commentbe a Szentesi Mozaik facebook oldalán commentben!
————–
A megszokott program szerint zajlik majd, így elsőként az óvodás csoportok, majd az általános iskolák alsó- és felső tagozatosainak műsorait láthatjuk a színpadon. Természetesen a Pom-Pom Együttes is műsort ad a legkisebbeknek.

De lesznek újdonságok is, így már most készülhetnek a munkahelyi kategóriában indulni vágyók, melyre felnőtt csoportok jelentkezését várják a Művelődési Központban. Érdemes készülni rá, mert a felnőtt csoportok „kényeztető” csapatépítő programot nyerhetnek a térségi polgármesterek felajánlásából.

Íme a felhívás:
Sok szeretettel várjuk munkahelyek, baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését is, a délutáni felvonulásra, ahol díszvendégeink értékes nyereményekkel jutalmazzák a jelentkezőket.
Jelentkezni lehet: Művelődési Központban Rácz Angélánál (elérhetősége: 63/314-211, 30/430-1971, e-mail: kultura@szentes.hu )
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Idén is lesz farsangi fánk, amit a tűzgyújtásnál fognak osztani, mert a sportcsarnokban más gasztronómiai különlegességekkel készülnek a térségi települések. A Dávid naptár jelzése szerint ez az időpont alkalmasabb lesz a felvonulás megtartására is, mint ahogy azt előzetesen tervezték.

Az idei évben sajnos nem lesznek busók, de ez a hagyomány nem fog megszakadni ígérte Szirbik Imre polgármester. Torday Henrietta főszervező elmondta, hogy a jelmezes csoportok a hagyományos módon pénzdíjazásban részesülnek, így aki az iskolai válogatón tovább jut, az biztosan nyer a Városi Karneválon.
Forrás