Kezdőlap Egyéb Pólós pótszilveszter a strandon…

Pólós pótszilveszter a strandon…

61

Videóval és víz alatti felvételekkel
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2016/1/pot.htm

A Szentesi Vízilabda Klub 2016. január 2-3-án a fedett uszodában tartotta Pólós Pótszilveszterét. A szombat délben kezdődő mérkőzéseken összesen 20 mérkőzést játszott 24 csapat.

Vízbe szállt a házigazda klub minden korosztálya az előkészítőktől az OB II-ben szereplő öregfiúkig. Elfogadta a meghívást a Csongrádi Vízilabdaklub utánpótlás és OB-II-es felnőtt csapata valamint a békéscsabai OB-I/B-s csapata. Utóbbiban több volt szentesi pólós is játszik, az edzőjük Kádár József. Érdekes összecsapásokat is láthattunk amikor is koedukált mérkőzésen csapott össze a Valdor Szentes férfi csapat a Hungerit Szentes női csapattal.

19 órától játszott egymás ellen a szentesi és csongrádi öregfiúk csapata, 21 órától az utánpótlás csapatkapitányok az edzők ellen mutathatják be tudásukat.

Este háromnegyed 8-kor egyedülálló kezdeményezésként több mint 100 pólós víz alatti csoportképe is elkészül, amelynek képeit közreadjuk és az újság FACEBOOK oldalán nagyméretben letölthetővé tettük.

Nem csak fotó, de videó is forgott a víz alatt és a víz felett is, amikor több százan kiáltják Bocskai István kérdésére: „Ki a jobb?” – „SZENTES!!!”
Forrás