Kezdőlap Egyéb Felgyulladt az utolsó adventi gyertya Szentesen…

Felgyulladt az utolsó adventi gyertya Szentesen…

61

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/12/adv4.htm

2015. december 20-án 16.00 órakor, advent 4. vasárnapján a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanulói adták elő műsorukat a Napernyős lány szobor mellett a Kossuth téren, majd Fehér Csaba református lelkipásztor ünnepi gondolatait után meggyújtotta a negyedik adventi gyertyát a városi adventi koszorún.

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú. A város hagyományaihoz híven 2015-ben is felállít a városközpontban egy nagy közös városi adventi koszorút, amely idén a napernyős szobor körül lett elhelyezve.

Azért, hogy mindez megvalósuljon sokak munkáját és anyagi támogatását köszönet illeti. A Hmvhi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája, Szakiskolája és Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája a koszorú szerkezetét és elektromos bekötését készítette, a Váczi-Vill Kft. adta a kültéri világítást, hogy az éjszaka szelfizők is jól lássák a gyertyákat, a Piramis Üzletház a gyertyák áttetsző „ruháit” varrták, a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon és DINÓ Design Stúdió a dekorációját készítették el a koszorúnak, és a Városellátó NKft. a fenyőborítását. Végezetül a Marossy Gyula és csapata kötötte rá a hálózatra a dekoratív városi koszorút a hálózatra.
Forrás