Kezdőlap Kultúra és szórakozás Mozi Jótékonysági vetítés a Szentesi Moziban (videóval)…

Jótékonysági vetítés a Szentesi Moziban (videóval)…

73

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/12/jot.htm

2015. december 3-án immáron második alkalommal lepi meg a Szentesi Mozi Mikulás alkalmából azokat a gyermekeket, akiknek családja nem engedheti meg a mozi látogatást és ezért kimaradnak ebből a szórakozásból. Most 159 gyerkőccel telt meg a mozi vetítőterme a Családsegítő Központ segítségével.

Testvérek egymás kezét fogva kissé megilletődve vették át az elmaradhatatlan mozi ételt a pattogatott kukoricát és hozzá az üdítőt. (Sajnos volt több gyermek, aki a film alatt még kétszer kijött, hogy kérjen még egy kis kukoricát, mert annyira éhes volt.)

Szirbik Imre polgármester megköszönte Szabó Krisztiánnak a mozit üzemeltető cég vezetőjének ezt a lehetőséget, mellyel sajnos sokan élnek.

Az internet világában a filmeknek már más az értékük, de a mozizás élménye, az óriási vászon, mindenkit magával ragad! Így volt ez most is! A Hotel Transilvania 2-t ( – ahol a szörnyek lazulnak) vetítette ezen a napon a mozi ráadásul 3D-ben.

A film végén pedig két Mikulás osztott adventi naptárat a gyerekeknek, így minden nap amikor a következő ablak alól előveszik a csokoládét, újra a mozizás élménye fog eszükbe jutni.
Forrás