Kezdőlap Egyéb Mikulás váró ünnepség a Városházán…

Mikulás váró ünnepség a Városházán…

61

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/12/mikivaro.htm
A Mikulás ünnepi előszobája

Szentes Város Önkormányzata 2015. december 3-án csütörtökön délután 16.00 órától rendezte meg először Mikulás váró ünnepségét. Ennek keretében a polgármesteri, jegyzői iroda előtti tér várta a gyerekeket ünnepváró kavalkádra. Volt gyermektorna, kézműves foglalkozások, melynek keretében karácsonyi díszeket lehetett készíteni. Arcfestés, készségfejlesztő játszó sarok, mesekuckó, mézeskalács és tea várta a gyermekeket.

Az óvodák részére kiírt rajzpályázat eredményhirdetése után a Mátéffy és a Rákóczi utcai óvodások léptek fel.

A karácsonyi műsorok után mesekuckóvá vált a konferenciaterem, ahol polgármester úr mesélt az óvodásoknak. Fantasztikus környezetet varázsoltak a szervezők a meséhez, így a csillagos mennyezet (a Váczi-Vill Kft. jóvoltából) alatt mindenki elmélyedhetett a mesékben.

Erre az időre megüresedett a polgármesteri szék (fotel), így bárki beleülhetett, és kipróbálhatta azt. Közel hetvenen fényképezkedtek le a polgármesteri asztalnál.

Ezúton köszönet a résztvevő gyermekeknek a szereplésért, a szülőknek a türelmükért, az óvónőknek az áldozatos munkáért, hogy munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!
Forrás