Kezdőlap Egyéb November 27-én nyit Szentesen a jégpálya (videóval)…

November 27-én nyit Szentesen a jégpálya (videóval)…

53

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/11/jegpalya.htm

Az ősz beköszöntével közeledik az új szezon a jégpályán. A nyitás időpontja 2015. november 27, 16 óra. Ettől a naptól újra szeretettel várják a sportolni vágyókat a korábbi évekhez hasonló szolgáltatásokkal.

Az egyszerre ötven főt befogadó, 600 m2 alapterületű pálya hétköznapokon késő délutántól és hétvégén lesz nyitva a nagyközönség számára, a fennmaradó időben iskolák használják előzetes egyeztetés alapján. Egyedi megbeszélés szerint, kedvezményekkel támogatják zártkörű csoportos rendezvények megtartását is.

A nyitástól kezdve lehetőség van interneten keresztül történő előzetes helyfoglalásra, ami a korábbi években már jól működött, és ezt ezután is javasolják látogatóiknak, a fennmaradó helyekre pedig természetesen bárki becsúszhat.

Igen széles méretválasztékkal sorakoznak a polcokon a bérelhető, élezett korcsolyacipők, de a saját korcsolyának vagy egyéb holminak zárható szekrény is bérelhető egy-egy alkalomra vagy egész szezonra.

Azért, hogy a korcsolyázni nem tudó gyermekek gyorsabban megtanulhassanak három kis pingvin várja a gyerkőcöket, hogy biztonságban tehessék meg az első métereket e csúszós területen.

Idén is megnyílik a jégbár, ahol finom forró csokival és kisebb harapnivalókkal melegedhet fel az átfázott korcsolyázó. Ingyenes parkoló és kerékpártároló biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

A népszerű forró csokoládék választéka is bővült, így választható feltétekkel dobhatjuk fel hangulatunkat és csokoládénkat!

Forrás