Kezdőlap Egyéb Ünnepeljünk együtt!…

Ünnepeljünk együtt!…

49

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/11/unnep.htm

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú.

A képen az elmúlt évi adventi koszorú látható, idén egy új készül, mely meglepetés lesz a városközpontban sétálóknak. Jöjjön el Ön is az első gyertyagyújtásra!

A város hagyományaihoz híven 2015-ben is felállításra kerül a városi adventi koszorú, mely idén a napernyős szobor körül lesz elhelyezve.

Kérjük, ünnepeljen velünk, és családjával látogasson ki advent vasárnaponként 16 órára a napernyős szoborhoz az ünnepi gyertyagyújtásra.
———————
2015. november 29-én, advent 1. vasárnapján a görögkeleti egyház képviselője, Horeftosz Konstantin mondja el gondolatait a Karácsony ünnepéről és „gyújtja meg” az első gyertyát. A város óvodásai pedig vidám énekükkel ajándékozzák meg a résztvevőket.
———————
2015. december 6-án, advent 2. vasárnapján Dr. Gruber László katolikus plébános mond ünnepi beszédet és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tanulóinak műsora színesíti majd rendezvényünket.
———————–
2015. december 13-án, advent 3. vasárnapjának főszereplői Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész és Seres Krisztián zenész.
———————-
2015. december 20-án, advent 4. vasárnapján Fehér Csaba református lelkipásztor ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. A műsort a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanulói adják.
———————-

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú.

Akiknek ezt köszönhetjük:

Hmvhi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája, Szakiskolája és Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája, Váczi-Vill Kft., Piramis Üzletház, Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon, DINÓ Design Stúdió, Városellátó NKft.
Forrás