Kezdőlap Egyéb Drog helyzet van!…

Drog helyzet van!…

47

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/10/drogh.htm
Zacher Gábor toxikológus teltházas előadást tartott Szentesen – címmel a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

2015. október 15-én 13 órakor ingyenesen látogatható előadást szervezett a Szentesi Keresztény Pedagógus Társaság az Önkormányzat és más szervezetek támogatásával, melynek előadója Zacher Gábor toxikológus volt.

Nehéz lenne leírni pár mondatban az egy órás előadást, de a legfontosabb, hogy a fiatalok nyelvén szólt a közönséghez. Gyakran hangos nevetésben tört ki a majd kétezres fiatalság, mely nem csak a számukat, hanem a születésük évszámát is jelenti. Természetesen voltak olyanok is, akik mindent tudtak a témáról, így ők miközben az előadó a facebook függőségről beszélt bőszen simogatták az okos telefonjukat.

Zacher Gábor előadását úgy zárta, hogy a kábító és hallucinogén anyagok legfontosabb tulajdonsága, hogy megváltoztatja az embert, csakhogy ezt a változást nem tudjuk befolyásolni. Így minden ilyen anyagból 0 mg a javasolt fogyasztható mennyiség, minden ami ennél több toxikus, így káros is mivel pszichés és szomatikus tüneteket okoz.

Az előadás végén az EFI Boldogságklub és a Jobb Veled a Világ arra kérte a résztvevőket, hogy közösen ünnepeljék meg az Ölelés Világnapját.
Forrás