Kezdőlap Egyéb Gyermekek Világnapja Gálaműsor…

Gyermekek Világnapja Gálaműsor…

78

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/9/vilnap.htm

A gyermekek a jövő zálogai, vágyaink és álmaink megtestesítői. Érzékeny, fondorlatos kis emberkék, akik pontosan tudják, hogy a szülői szeretet végtelen és kiapadhatatlan, szerencsés esetben pedig elkíséri őket a felnőtté válás útján.

Szeptember 20-a a gyermekek világnapja. Ezt a napot 1954 óta tartják világszerte az UNICEF és az ENSZ Gyermeksegélyezési Alapjának kezdeményezésére.

Az Árpád Szabadidős Sportklub, valamint a Magyarországi Gyermekbarátok 61. számú Szentesi Szervezete a Gyermekek Világnapja alkalmából ez évben is megrendezte a már hagyományos Kulturális Fesztiválját. A fesztivál szeptember 24-én, csütörtökön 15 órakor kezdődött a Móricz Zsigmond Művelődési Házban.

Gyermek amatőr csoportok adtak elő rövid műsorszámokat. A fellépő csoportok között szerepeltek a szentesi óvodások, a szentesi és kistérségi, valamint az újszentesi (Románia) és a zentagunarasi (Szerbia) általános iskolák tanulói.

A rendezvény elején adták át azokat az elismeréseket amelyekkel megköszönték azoknak a segítőknek munkáját, akik tevékenységükkel a Gyermekbarát mozgalmat elősegítették.
Forrás